Barion Pixel
Ingyenesen letölthető

INGYENES nyelvórai jegyzetlap NYELVTANULÓKNAK

Nem emlékszel, mi volt a házi? Mi is volt az a szó…? Íme egy nyomtatható nyelvórai összefoglaló lap, ami segít a rendszerezésben és az órán tanultak felidézésében.

Ezt a lapot a tanítványaim észrevételei, nyelvtanulási problémái és igényei alapján állítottam össze. A lapon több kategóriára bontottam a nyelvóra történéseit. Lejegyzetelheted, hogy miből történ számonkérés, akár az eredményt is beírhatod vagy azt, amit elrontottál. A problémásnak tartott nyelvtani, szókincs elemeket, vagy a kiejtéssel kapcsolatos, ismétlendő dolgokat jegyzetelheted a “Problémás volt” részbe.

Egy nagyobb szekciót szenteltem az adott óra anyagának, nyilván ide csak a legfontosabbak férnek, de akkor is jó kiindulópont a füzetben lévő jegyzetek átnézéséhez.

Mi is volt a házi? Kimész óráról és már el is felejtetted? Nem lesz többé ilyen gond, hiszen ennek is van külön rész. Gyakran kérem a tanítványaimat, hogy valamilyen módon jelöljék a háziban vagy írják ki füzetbe, hogy mit nem értettek. Lehet ez a feladat vagy feladatrész száma, de akár egy nyelvi elem is. Ezt a megfelelő részben megteheted.

Bármi egyéb észrevételnek pedig ott van a “Megjegyzések” rész.

A jegyzetlapot INNEN tudod letölteni.

Sikeres nyelvtanulást kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük